Your SEO optimized title
Çağrı Merkezi: 444 3 558

samsun - Blog

Kaptan Kuyumculuk ile Göz Kamaştıran Takılarla Stilinizi Tamamlayın
Kaptan Kuyumculuk ile Göz Kamaştıran Takılarla Stilinizi Tamamlayın
Samsun kuyumcu markaları bölgesel anlamda geleneksel tasarımların üretimini yapan üreticilerdir. Karadeniz bölgesinde yaşayan kadınların geçmişten günümüze kullanmayı tercih ettiği klasikleşmiş tasarımlar bu kuyumcu markaları tarafından satışa sunulmaktadır. Geleneksel anlamda üretilen takılar arasında genellikle kolye, küpe, bilezik bulunur. Karadenizli kadınların en çok tercih ettiği bu aksesuarlar, o dönemde günlük hayatta onları engellemeyecek şekilde tasarlanmasının yanı sıra bir yandan kadınların aksesuarları vasıtasıyla bir kez daha parlamasına ve şıklığının ortaya çıkmasına yardımcı olmuştur.
Kaptan Kuyumculuk, Kalite ve Şıklığın Adresi
Kaptan Kuyumculuk, Kalite ve Şıklığın Adresi
Kadınlar şık olmak için birbirinden farklı yöntemlere başvuruyor. Şık olmak istemelerindeki asıl amaç ise şüphesiz ki kişinin kendini sevmesi…
Online Kuyumcu
Online Kuyumcu
Çevrimiçi kuyumcular genellikle altın, gümüş ve değerli taşlar gibi çeşitli malzemelerden yapılmış yüzükler, küpeler, kolyeler ve bilezikler dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Çevrimiçi kuyumcular, takı satın almanın uygun ve uygun maliyetli bir yolu olabilir.
Zincir Kolyeler
Zincir Kolyeler
Zincir Kolye pek çok kişinin oldukça fazla tercih ettiği ve beğendiği bir hediye olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çoğumuz özel günlerde sevdiğimiz kadınlara onları özel ve değerli hissettirecek hediyeler almak isteriz. Bu hediyeler kişinin kendi zevkine göre oldukça büyük değişiklikler göstermektedir.
Kaptan Kuyumculuk Minimal Damla Taş Altın Kolye
Kaptan Kuyumculuk Minimal Damla Taş Altın Kolye
14 ayar altın üzerinde işlenen renk tonlarından en gösterişlisi olan Rose renginin kadın teninde aldığı olağanüstü görüntüsü sayesinde oldukça muhteşem bir görüntüye sahip olunduğu herkes tarafından bilinmektedir.
Kaptan Kuyumculuk Yeni Altın Yüzükler
Kaptan Kuyumculuk Yeni Altın Yüzükler
Son dönemlerde özellikle kadınlar arasında yaygınlaşan Altın Yüzük tutkusu, her kadın için olmazsa olmaz haline gelmiş durumda. Hal böyleyken özel günler başta olmak üzere çeşitli günlerde kadınlara hediye alınmak istenmesi durumunda akıllara ilk olarak "Altın Yüzük " gelmektedir. Bu konuyla alakalı olarak yapılan araştırmalarda son dönemde pırlanta yüzük başta olmak üzere kolye, bileklik ve küpe gibi takıların oldukça fazla rağbet gördüğü belirlenmiştir.